Ansökan för 2022 är nu stängd

CAFÉBITRÄDE

Gillar du att baka, vara social och serva människor? Då kanske det är just DU som ska jobba på Café Bruket i sommar! Som cafébiträde bakar du fikabröd, tillreder enklare maträtter samt ser till att caféet är snyggt, rent och mysigt! Då och då kanske du också får hyra ut en kanot.

CAFÉANSVARIG

Är du över 18 år kan du även söka jobb som caféansvarig. Förutom arbetsuppgifterna som cafébiträdet har innebär jobbet som caféansvarig även inköp, arbetsledning, marknadsföring på sociala medier och ekonomirutiner.

Vi gillar ekologiskt och rättvisemärkt och ser att du delar den värdegrunden och kan ta initiativ att utveckla den delen av arbetet. Ni kommer vara två som jobbar tillsammans i Caféet. Öppettiderna är måndag-fredag 15-19 och lördag-söndag 11-19. Viss arbetstid för inköp, öppning och stängning tillkommer.

Att vara delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans verksamheter är meriterande. . Det är även meriterande att ha B-körkort.

Förutom tilldelad arbetstid är du välkommen att komma och jobba:

  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande kommer ske söndagen den 12:e juni på Bruket.
  • Avslutning och stängning söndagen den 14:e augusti.

Välkommen in med din ansökan!

Din ansökan skickar du till jobb+cafe@bruketsommar.se senast den 15:e mars (har du skickat till den föregående mailen vidarbefodras din ansökan det till denna mail). Märk mailet med "cafe". Ansökan bör innehålla:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du vill jobba med oss och på vårt café
3. Vilka dagar du vill arbeta. (15/6-13/8) och hur du föredrar att arbeta (helg/vardagar/blandat/spelar ingen roll).
4. Bekräfta att du kan jobba uppstartsdagar och avslutningsdagen

Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan!

Vid anställning kommer du att behöva visa upp ett utdrag ur ditt belastningsregister.