Ansökan för 2022 är nu stängd

KOLLOLEDARE

Är du född 2006 eller tidigare och älskar sommaren med allt vad det innebär? Som kolloledare är du delansvarig tillsammans med tre andra ledare för att ca 20 barn i åldrarna 7-12 ska få uppleva det allra bästa och roligaste med sommaren under två veckor ute på Bruket. Förutom att vara en god förebild och vän för barnen består anställningen i planering och utförande av lekar samt utflykter, matlagning, och att hålla ordning och reda på både barn och lokaler.

Att vara delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans verksamheter är meriterande.

ARBETSLEDARE KOLLO

Är du över 18 år kan du även söka jobb som arbetsledare på kollo. Förutom arbetsuppgifterna som alla kolloledare har innebär jobbet som arbetsledare även matinköp, föräldrakontakt, samt att på plats ha det yttersta ansvaret för barn, övriga tre kolloledare och lokaler. Då rollen som arbetsledare innebär ett större ansvar än att vara kolloledare ser vi gärna att du har arbetat inom verksamheten minst en gång tidigare.

Arbetstider
Arbetstiden är 8:30 till 16:00 varje vardag (undantag finns) och även en planering- och informationskväll (söndag innan perioden startar) och en föräldrakväll (sista onsdagen i perioden). Förutom tilldelad kolloperiod är du välkommen att komma och jobba:

  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande sker söndagen den 12 juni på Bruket i Järfälla kommun.
  • Avslutning och stängning sker söndagen den 14:e augusti.

Välkommen in med din ansökan!

Din ansökan skickar du till jobb+kollo@bruketsommar.se senast den 15:e mars (har du skickat till den föregående mailen vidarebefordras din ansökan det till denna mail). Märk mailet med "Kollo". Ansökan bör innehålla:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du vill jobba med oss och på kollo
3. Vilka perioder du vill arbeta, rangordna perioderna så vi vet vilken du helst jobbar:
Period 1 (v.25-26), period 2 (v.27-28), period 3 (v.30 ÄNDRAD) period 4 (v.31-32).
4. Bekräfta att du kan jobba uppstartshelg och avslutningsdagen samt att du har möjlighet att ta dig till Bruket (går inga bussar på morgonen).

Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser fram emot att läsa din ansökan! Du kommer få besked i april.

Vid anställning kommer du att behöva visa upp ett utdrag ur ditt belastningsregister.