Ansökan för 2022 är nu stängd

ZAFARILEDARE

Om du älskar friluftsliv och är över 18 år, fortsätt läsa! Ett sommarjobb som zafariledare innebär att du tillsammans med en huvudledare ser till att ca 10 ungdomar i högstadieåldern får uppleva en vecka fylld av det bästa med sommaren och naturen såsom klättring, paddling, bad, häng och grillning. Det viktigaste av allt är dock att du är en bra förebild och en god vän för deltagarna.

Det är ett krav att ha grönt klätterkort

Det är meriterande att förut ha jobbat på vårt kollo. Att vara delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans verksamheter är meriterande.

HUVUDLEDARE ZAFARI

Du som har arbetat som zafariledare tidigare kan även söka jobb som huvudansvarig för zafari. Förutom arbetsuppgifterna som zafariledare innebär jobbet som huvudledare även ett ansvar för din kollega, föräldrakontakt, matinköp och dylikt.

Arbetstider
Arbetstiderna är ungefär mellan 9:00 och 16:00 varje dag, plus en övernattning per period. Förutom tilldelad zafariperiod är du välkommen att komma och jobba:

  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande kommer ske söndagen den 12:e juni på Bruket i Järfälla Kommun.
  • Avslutning och stängning söndag den 14:e augusti.

Välkommen in med din ansökan!

Din ansökan skickar du till jobb+zafari@bruketsommar.se senast den 15:e mars (har du skickat till den föregående mailen vidarebefordras din ansökan det till denna mail). Märk mailet med "Zafari". Ansökan bör innehålla:
1. Ditt CV
2. Personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför just du vill jobba med oss och zafari
3. Vilka veckor du vill arbeta, rangordna veckorna så vi vet vilken du helst jobbar: v25--28, v31--32.
4. Bekräfta att du kan jobba uppstartshelg och avslutningsdagen.

Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan! Du kommer få besked i april.

Vid anställning kommer du att behöva visa upp ett utdrag ur ditt belastningsregister.