Obs:På den här hemsidan kommer inte informationen uppdateras kontinuerligt, utan gå istället in på www.jakobsbergskyrkan.nu 

Häng med oss hela året!
Oavsett om du är barn, ungdom eller förälder är du extremt välkommen. För att underlätta livspusslet serverar vi korv för både förändrar och barn på onsdagar kl 18:00 (mellan Änglakör och Scout) under terminerna.

 

Barnrytmik

Sång och rörelser för de allra minsta, 1-5 år.


Änglakören
Barnkör för åldrarna 6-13 år. Framträdanden sker vid olika tillfällen under året i samband med gudstjänster, högtider och basarer mm.

Scout
Äventyr när det är som bäst!

  • Spårare 7-10 år.
  • Upptäckare 10-12 år.
  • Äventyrare 12-15 år.


Konfirmation
Ett tillfälle att vrida och vända på livets frågor, träffa nya vänner och ha grymt kul! Utöver konfaundervisning i kyrkan så samarbetar vi med andra kyrkor i stan och åker på gemensamma happenings, gudstjänster och läger. För dig som går i årskurs 8 och uppåt.

Lillördag
För dig som går på högstadiet och uppåt träffas vi varje vecka för att fika, ha kul, umgås och prata om livet.

Ung
Vi anordnar varje termin en resa där vi lämnar stan och hänger tillsammans i ett par dygn. Vi åker på äventyr, skrattar och snackar om viktiga saker. När resan är planerad annonseras den ut på Jakobsbergskyrkans Facebook.

Gudstjänster
På varje gudstjänst kl 11 så tänder vi ett Barnens Ljus och ber en bön för alla barn både nära och långt bort. Ibland finns möjligheten för barnen att efter Barnens Ljus följa med ledare en trappa ner till Äventyret (söndagsskola). Läs mer på jakobsbergskyrkan.nu