DAGKOLLO

Anmälan till kollosommar på Bruket 2024 är öppen!

Dagkollot riktar sig till barn som ska börja i 2:a till och med 6:e klass hösten 2024 och som bor i Järfälla kommun. Varje kolloperiod sträcker sig över två veckor, med verksamheten förlagd från måndag till fredag mellan 8.45 och 14.30. Vårt dedikerade team av fyra kolloledare arbetar tillsammans med barnen för att genomföra en varierad och rolig mix av aktiviteter, såsom pyssel, bollspel, bad, kanotpaddling, lekar med mera.

Inför varje kolloperiod arrangerar vi ett informationsmöte söndagen före starten, där föräldrar och barn är välkomna att träffa de engagerade ledarna och bekanta sig med den vackra omgivningen på Bruket, där verksamheten äger rum. Vi strävar efter att skapa en trygg och inspirerande miljö där barnen kan trivas och skapa minnen för livet. Vi ser fram emot att välkomna er till vårt dagkollo för en sommar fylld av glädje och lärande.


Preliminära perioder sommaren 2024:
Period 1: Vecka 25-26 (ej midsommarafton)
Period 2: Vecka 27-28
Period 3: Vecka 31-32

MAT

Kolloledarna lagar lunch och serverar två mellanmål varje dag.

TRANSPORT

Barnen blir upphämtade av buss (Järfälla transportservice) på avsedd plats på morgonen och släpps av på samma ställe efter kollodagens slut. Vi kan tyvärr inte garantera att upphämtningsplatsen blir den närmaste busshållplatsen.

SNABBINFO

FÖR: dig som ska börja i årskurs 2-6 till hösten 

TID: mån-fre 8.45-14.30 

PLATS: Bruket, Görvälns naturreservat

 

ANMÄLAN ÖPPNAR:
8:e mars


KONTAKT MED BRUKET:
kollo@bruketsommar.se