KOLLOANMÄLAN

ANMÄLAN

För att komma till anmälan klickar du på den gröna knappen längst ner på sidan. Våra platser är begränsade och anmälan öppnar 8 mars. Då platserna är begränsade vill vi att alla deltagare är med hela perioden.
 

ANTAGNINGSBESKED

Från mitten av april ger vi ett definitivt besked via mejl om ni har fått en deltagarplats. Vi kan inte garantera alla en plats då det är högt söktryck!


DELTAGARAVGIFT 2024
Du som vill gå kollo erbjuds att bli medlem i Equmenia Jakobsbergskyrkan som är en demokratiskt uppbyggd barn- och ungdomsförening. Medlemskapet gäller per kalenderår och innebär att du får vara med och bestämma vad vi ska göra för något roligt. Läs mer under fliken "Om oss".

  • Deltagaravgift Dagkollo för dig som blir medlem i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 750kr (period 1: 700kr).
  • Deltagaravgift Dagkollo utan medlemskap i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 950 kr (period 1: 900 kr).

Att vara medlem är frivilligt, och självklart är alla deltagare försäkrade och inte bara föreningsmedlemmar. I deltagaravgiften ingår 150 kr i glasspengar som barnen själva får hushålla med under kolloperioden.

Vårt dagkollo är både religiöst och politiskt obundet.


BETALNING

Betalningen sker till föreningens Plusgirokonto 57 64 00-6 efter att du fått antagningsbeskedet. Ange namn och period vid betalning. Betalad anmälningsavgift är bindande vilket innebär att vi ej kan betala tillbaka deltagaravgiften om man ångrar sig.

KONTAKT 

Mail:

kollo@bruketsommar.se
 
Adress:

Equmenia Jakobsbergskyrkan

Kvarnplan 20

177 64 Järfälla