Ansökan för 2024

CAFÉBITRÄDE

Är du minst 16 år och gillar att baka, vara social och serva människor? Då kanske det är just DU som ska jobba på Café Bruket i sommar! Som cafébiträde bakar du fikabröd, tillreder enklare maträtter, serverar gäster samt ser till att caféet är snyggt, rent och mysigt! Då och då kanske du också får hyra ut en kanot.

CAFÉANSVARIG

Är du över 18 år kan du även söka jobb som caféansvarig. Förutom arbetsuppgifterna som cafébiträdet har innebär jobbet som caféansvarig även inköp, arbetsledning samt marknadsföring på sociala medier.

Vi gillar ekologiskt och rättvisemärkt och ser att du delar den värdegrunden och kan ta initiativ att utveckla den delen av arbetet. Ni kommer vara två som jobbar tillsammans i caféet. Öppettiderna är onsdag-fredag 15-19 och lördag-söndag 11-19. Viss arbetstid för inköp, öppning och stängning tillkommer.

Att vara delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans verksamheter är meriterande. Det är även meriterande att ha B-körkort.

Förutom tilldelad arbetstid är du välkommen att komma och jobba:

  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande söndag den 9:e juni.
  • Avslutning och stängning lördagen den 17:e augusti.
Vid anställning kommer du att behöva visa upp ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Välkommen in med din ansökan!

Du ansöker till jobbet genom att fylla i formuläret här (kräver Google-inloggning). Sista ansökningsdag är 15/3 och du kommer få besked under april.
Om du har några frågor kan du mejla oss på jobb@bruketsommar.se.


Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan!