ZAFARIANMÄLAN

Du som vill gå Zafari erbjuds att bli medlem i Equmenia Jakobsbergskyrkan som är en demokratiskt uppbyggd barn- och ungdomsförening. Medlemskapet gäller per kalenderår och innebär att du får vara med och bestämma vad vi ska göra för något roligt. Läs mer under fliken "Om oss".

Att vara medlem är frivilligt, och självklart är alla deltagare försäkrade och inte bara föreningsmedlemmar.

Zafari är både religiöst och politiskt obundet.


ANMÄLAN 

För att komma till anmälan klickar du på den gröna knappen längst ner på sidan efter att anmälan öppnat den 8:e mars. Vi kommer sedan bekräfta platsen och skicka ut mer information när anmälningstiden gått ut den 31a mars. Man kan även anmäla sig efter detta. Då kan det ta några veckor eller så att få svar.

ANTAGNINGSBESKED
Efter 31 mars får ni ett besked via mail om ni har fått en deltagarplats. Vi kan inte garantera alla en plats till sitt förstahandsval men vi gör så gott vi kan!

DELTAGARAVGIFT 2023

Zafari:

  • Deltagaravgift Zafari för dig som blir medlem i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 400 kr (350 kr för vecka 25).
  • Deltagaravgift Zafari utan medlemskap
    i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 550 kr (500 kr för vecka 25).

Expedition Zafarisson

  • Deltagaravgift Expedition Zafarisson för dig som blir medlem i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 500 kr
  • Deltagaravgift Expedition Zafarisson utan medlemskap i Equmenia Jakobsbergskyrkan: 650 krAtt vara medlem är frivilligt, och självklart är alla deltagare försäkrade och inte bara föreningsmedlemmar.

BETALNING
Betalningen sker till föreningens Plusgirokonto 57 64 00-6. Ange namn och period vid betalning. Betalad anmälningsavgift är bindande vilket innebär att vi ej kan betala tillbaka deltagaravgiften om man ångrar sig.

KONTAKT

Mail:

zafari@bruketsommar.se

Adress:

Equmenia Jakobsbergskyrkan

Kvarnplan 20

177 64 Järfälla