Ansökan för 2024

KOLLOLEDARE

Är du 16 år eller äldre och älskar sommaren med allt vad det innebär? Som kolloledare är du delansvarig tillsammans med tre andra ledare för att ca 20 barn i åldrarna 7-12 ska få uppleva det allra bästa och roligaste med sommaren under två veckor ute på Bruket. Förutom att vara en god förebild och vän för barnen består anställningen i planering och utförande av lekar samt utflykter, matlagning, och att hålla ordning och reda på både barn och lokaler.

Att vara delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans verksamheter är meriterande.

ARBETSLEDARE KOLLO

Är du över 18 år kan du även söka jobb som arbetsledare på kollo. Förutom arbetsuppgifterna som alla kolloledare har innebär jobbet som arbetsledare även matinköp, föräldrakontakt, samt att på plats ha det yttersta ansvaret för barn, övriga tre kolloledare och lokaler. Då rollen som arbetsledare innebär ett större ansvar än att vara kolloledare ser vi gärna att du har arbetat inom verksamheten minst en gång tidigare.

Arbetstider
Arbetstiden är 8:30 till 16:00 varje vardag (undantag finns) och även en planering- och informationskväll (söndag innan perioden startar) och en föräldrakväll (sista onsdagen i perioden). Förutom tilldelad kolloperiod är du välkommen att komma och jobba:

  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande sker söndag den 9 juni på Bruket i Järfälla kommun.
  • Avslutning och stängning sker lördagen den 17:e augusti.
Vid anställning kommer du att behöva visa upp ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Välkommen in med din ansökan!

Du ansöker till jobbet genom att fylla i formuläret här (kräver Google-inloggning). Sista ansökningsdag är 15/3 och du kommer få besked under april.
Om du har några frågor kan du mejla oss på jobb@bruketsommar.se.


Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan!