Ansökan för 2024

ZAFARILEDARE

Om du älskar friluftsliv och är över 18 år, fortsätt läsa! Ett sommarjobb som zafariledare innebär att du tillsammans med en huvudledare ser till att ca 10 ungdomar i högstadieåldern får uppleva en vecka fylld av det bästa med sommaren och naturen såsom klättring, paddling, bad, häng och grillning. Det viktigaste av allt är dock att du är en bra förebild och en god vän för deltagarna.

Det är ett krav att ha grönt klätterkort

Det är meriterande att förut ha jobbat på vårt kollo. Att vara delaktig i Equmenia Jakobsbergskyrkans verksamheter är också meriterande.

HUVUDLEDARE ZAFARI

Du som har arbetat som zafariledare tidigare kan även söka jobb som huvudansvarig för zafari. Förutom arbetsuppgifterna som zafariledare innebär jobbet som huvudledare även ett ansvar för din kollega, föräldrakontakt, matinköp och dylikt.

Arbetstider
Arbetstiderna är ungefär mellan 9:00 och 16:00 varje dag, plus en övernattning per period. Förutom tilldelad zafariperiod är du välkommen att komma och jobba:

  • Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande kommer ske söndag den 9:e juni på Bruket i Järfälla Kommun.
  • Avslutning och stängning lördagen den 17:e augusti.
Innan du anställs kommer du att behöva visa upp ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Välkommen in med din ansökan!

Du ansöker till jobbet genom att fylla i formuläret här (kräver Google-inloggning). Sista ansökningsdag är 15/3 och du kommer få besked under april.
Om du har några frågor kan du mejla oss på jobb@bruketsommar.se.Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan!